Oudergesprekken

kinderpsycholoog-amsterdam

Ouderbegeleiding

Vóór het intakegesprek vraag ik ouders een vragenlijst in te vullen en mij terug te mailen. Zo kunnen we in het intakegesprek meteen naar de kern van het probleem gaan.

Vanaf het eerste oudergesprek wordt gekeken hoe jij als ouder jouw kind kunt ondersteunen en hoe je met jouw kind in gesprek kunt gaan. Vaak komt er tijdens de therapie meer inzicht in processen binnen het gezin waarmee jij als ouder aan de slag kunt.

We hebben ook extra aandacht voor het ondersteunen van ouders en anderen die met het kind te maken hebben zoals leerkrachten.


oudergesprekken-ouderbegeleiding

Er is bij ons allebei ook ruimte voor een gesprek of traject van oudercoaching zonder dat we je kind zien, bijvoorbeeld als je kind nog te jong is of in een lastige scheidingssituatie. We kijken dan met je mee hoe jij je kind het best kan begeleiden.

Als je het gevoel heeft dat jouw kind baat kan hebben bij kindertherapie, of dat jij baat hebt bij oudergesprekken en/of oudercoaching, neem dan contact met ons op.kindertherapie-amsterdam-femke

Amsterdam-West

✔ Kindertherapie
✔ Ouderbegeleiding
✔ Intelligentietesten

Meer over Femke >>
Contact met Femke >>

kinderpsycholoog-amsterdam-francine

Amsterdam-IJburg

✔ Kinderen en jongeren
✔ Ouderbegeleiding
✔ Relatietherapie

Meer over Francine >>
Contact met Francine >>
Meer over:

Kinderpsycholoog Amsterdam - home

Kinderpsycholoog Amsterdam

Bij Kinderpsycholoog Amsterdam kun je terecht voor kindertherapie, oudergesprekken en intelligentie-testen.

Kindertherapeut Femke en kinderpsycholoog Francine hebben allebei een eigen praktijk op verschillende locaties in Amsterdam. Je bent er van harte welkom.

Kinderpsycholoog Amsterdam >>

kindertherapie

Kindertherapie (4 t/m 12 jaar)

In kindertherapie kun je komen spelen en praten. Ik luister naar jouw verhaal en samen met jou gaan we op zoek naar wat er aan de hand is en hoe jij met dingen om kunt gaan. Want je kunt veel meer dan je denkt!

Je kunt bij Femke of Francine terecht voor kindertherapie.

Kindertherapie >>

jongerentherapie

Jongerentherapie (13+ jaar)

Soms is het leven helemaal niet zo leuk, zelfs heel zwaar. Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit, je verdrietig of angstig voelt. Of juist heel boos of onbegrepen. Er zijn heel veel redenen waarom pubers het nodig kunnen vinden om naar een therapeut te gaan.

Je kunt Francine terecht voor jongerentherapie.

Jongerentherapie >>

wisc-iii-iq-test

IQ-test WISC V (6 t/m 16 jaar)

Naast kindertherapie kunnen we ook de intelligentie van uw kind meten met de intelligentietest WISC V (6-16 jaar). Dit is de meest gebruikte en best genormeerde intelligentietest in Nederland.

Soms zijn er vermoedens dat een gemiddeld hogere of lagere intelligentie meespeelt in de problemen van een kind. Dan is het fijn om dat zeker te weten of uit te sluiten.

Je kunt Femke terecht voor Intelligentietest – WISC V.

IQ-test WISC V >>