Ervaringen van cliënten

amsterdam-kindertherapie-femkeKinderpsycholoog Amsterdam – Femke

5 / 5 sterren –
“Onze zoon had een zeer moeilijke tijd op school in groep 8. Hij voelde zich alleen, buitengesloten en werd gepest. Hij was al meer of minder bewust dat zijn reacties op bepaalde situaties een verergerende rol speelden, maar hij had hulp nodig om het patroon te doorbreken en om zijn vertrouwen in zichzelf en andere kinderen te herstellen.

Femke is vol aandacht, betrokken en enthousiast. Zij wist meteen een vertrouwde sfeer te creëren en kon snel de situatie goed begrijpen. Naast de gerichte discussies die ze met onze zoon heeft gehad, heeft zij ook EMDR therapie toegepast. De combinatie van haar luisterend oor, EMDR, tips en discussies heeft heel snel een duidelijk effect gehad en het mogelijk gemaakt voor onze zoon om door die moeilijke fase heen te groeien. Nu heeft hij weer zijn plek gevonden binnen de groep, zonder compromis en vol vertrouwen. Wij zijn heel erg dankbaar voor wat Femke in zo een korte tijd heeft weten te bereiken met onze zoon. Haar betrokkenheid en professionalisme zijn waardevol.”Kinderpsycholoog Amsterdam – Femke

5 / 5 sterren –
“Femke is een prettige therapeut en zij luisterde goed naar ons verhaal. Onze dochter ging graag naar haar toe. Ze kon oplossen waar ze voor kwam, maar er veranderde meer dan ik had verwacht. Ze was veel meer open en ontspannen. Ook op school viel dit op.

Daarnaast zijn wij als ouders alerter gemaakt op hoe we de problemen in stand hielden. Confronterend, maar ook fijn om er iets aan te kunnen doen. Uiteindelijk zijn we maar een korte periode bij Femke geweest en het is niet meer nodig geweest, maar het is fijn om te weten dat we altijd terug kunnen komen als het weer even lastig is.”
kinderpsycholoog-amsterdam-francineKinderpsycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Wij hadden vrij acuut hulp nodig voor onze zoon van 10 jaar en via internet kwam ik ook bij Francine terecht. Ongeveer 10 minuten nadat ik een bericht voor Francine had achtergelaten, belde ze mij al terug!

Wat heerlijk dat er iemand naar me luisterde en het met me eens was dat er snel gehandeld moest worden en die ook nog aandacht voor mij had! Al heel snel vertrouwde onze zoon Francine en nog steeds vind hij het leuk om naar haar toe te gaan. Francine is (bijna) altijd te bereiken en staat klaar voor ouder en kind.

Het gaat zo veel beter en we krijgen erg nuttige en handige tips over hoe dingen aan te pakken. Francine weet waar ze het over heeft, is rustig, lief, luistert en begrijpt, stimuleert, is creatief, overtuigend en betrokken. Ook contacten met school verlopen vlot en prettig.”Kinderpsycholoog Amsterdam – Francine

5 / 5 sterren –
“Francine ontvangt haar cliënten in een prettige ruimte. Er is veel speelgoed en knutselmateriaal voor de kinderen en voor mij als ouder voelt de ruimte ook fijn en veilig. Francine heeft onze dochter meer inzicht in zich zelf gegeven waardoor ze beter met lastige situaties kan omgaan.

Mijn ervaring is dat Francine een goede analyse kan maken van het probleem(gedrag) en heeft ons vertrouwen en handvatten gegeven waar we echt mee uit de voeten kunnen.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Kinderpsycholoog Amsterdam - home

Kinderpsycholoog Amsterdam

Bij Kinderpsycholoog Amsterdam kun je terecht voor kindertherapie, oudergesprekken en intelligentie-testen.

Kindertherapeut Femke en kinderpsycholoog Francine hebben allebei een eigen praktijk op verschillende locaties in Amsterdam. Je bent er van harte welkom.

Kinderpsycholoog Amsterdam >>