Kindertherapie Amsterdam

kinderpsycholoog-amsterdam

Kindertherapie voor jou!

Heb je een probleem? Begrijpen sommige mensen je niet goed? Loop je ergens in vast? Lukt het niet zo goed om vrienden te maken? Ben je vaak boos of ben je juist zo verlegen dat je sommige dingen die je eigenlijk wilt doen toch maar niet doet? Er zijn een hoop dingen waarvoor je naar kindertherapie kunt komen.

In kindertherapie kun je komen spelen en praten. Ik luister naar jouw verhaal en samen met jou gaan we op zoek naar wat er aan de hand is en hoe jij met dingen om kunt gaan. Want je kunt veel meer dan je denkt!


kindertherapie

Voel je beter door de kindertherapie.

Veel kinderen voelen zich beter door de kindertherapie.

Met sommige kinderen helpt het om vooral te praten en met andere kinderen gaan we juist aan het werk door te spelen. Soms helpen tekeningen, knuffels of ander speelgoed ons om aan de slag te gaan met je probleem. We hebben een hoop speelgoed, dus we vinden altijd wel een manier die bij jou past.

Je ouders

Voor je bij mij komt hebben je ouders een gesprek met mij waarin zij vertellen wat zij denken dat er aan de hand is. Daarna kom jij vijf keer een uurtje in mijn praktijk om te praten en te spelen. Dan komen je ouders weer om te praten.

Ik bespreek met jou van tevoren wat ik ze ga vertellen, want wat jij zegt in mijn praktijk is privé.

Daarna kun jij weer komen en als het weer goed met je gaat, nemen we nog één keer afscheid. Soms is dat na vijf keer, soms na vijftien keer. We overleggen daarin goed met jou en je ouders hoe het met je gaat en kijken met ouders mee wat er financieel mogelijk is.



kindertherapie-amsterdam-femke

Amsterdam-West

✔ Kindertherapie
✔ Ouderbegeleiding
✔ Intelligentietesten

Meer over Femke >>
Contact met Femke >>

kinderpsycholoog-amsterdam-francine

Amsterdam-IJburg

✔ Kinderen en jongeren
✔ Ouderbegeleiding
✔ Relatietherapie

Meer over Francine >>
Contact met Francine >>